Mobidora

Går du i tankar om att köpa en ny mobiltelefon? Då kan du passa på att samtidigt vara miljövänlig genom att köpa en bättre begagnad telefon. Att köpa ny telefon är betydligt dyrare, men även betydligt mer dåligt för miljön. Bidra även till hållbar konsumtion när du köper en begagnad Samsung eller en begagnad iphone.

Kvalitet

Vi säljer bara telefoner i vår butik som fortfarande har en okej kvalitet. Välj mellan okej skick eller bra skick. Köper du en begagnad iphone kommer den fungera tillfredsställande, precis som vilken ny telefon som helst. I vårt sortiment är telefonerna kontrollerade och certifierade av en verkstad och därför väl genomgångna. Telefonerna är noggrant genomgångna i alla enheter i olika faser. Det garanterar dig den bästa begagnade iphonen eller samsungen på marknaden.

Handla hållbart

I valet att handla hållbart gör du även en stor tjänst för miljön. När fler handlar begagnade telefoner tillverkas på sikt färre telefoner i fabrikerna. Det innebär mindre påverkan på miljön. Exempelvis mindre användning av fossilt bränsle för dessa fabrikers drift och gruvdrift. Mindre brytning av koppar, silver och guld som behövs till elektroniken. Samt mindre giftiga kemikalier som används för framställningen av metallerna. Tillverkningen av en styck smarttelefon genererar så mycket som 86 kilo avfall, vilket är absurt mycket.

Välj begagnat

Så med detta i åtanke gör du verkligen ett bra val när du handlar en begagnad mobiltelefon! Berätta också för dina vänner så att de tar ett informerat val vid sitt nästa telefoninköp. Visa din telefon för vännerna så de upptäcker hur bra det är att handla second hand telefoner. Vi lovar att du knappt kommer märka någon skillnad i funktion och utseende. Hos oss finns bara de bättre begagnade telefonerna som fungerar väl. Kolla in vår butik för att hitta din nästa mobiltelefon. Blir en begagnad mobil, kanske en iPhone eller en begagnad samsung ditt nästa inköp?