Skönhetsingrepp i Stockholm

Letar du efter en bra klinik i Stockholm som utför skönhetsoperationer? Då kan vi varmt rekommendera Klinik Estetik i centrala Stockholm. Där erbjuds en mängd olika behandlingar ingrepp som är säkra och effektiva. Här listar vi några av de mest populära behandlingarna och ingreppen som erbjuds på kliniken:

  • Bröstförstoring – Det finns många anledningar till att vilja göra en bröstförstoringar och anledningarna är högst individuella. På Klinik Estetik utförs bröstförstoringar där kirurgen placerar ett bröstimplantat framför eller bakom bröstmuskeln och på så sätt förändras bröstets volym och utseende. Om du vill veta hur resultatet skulle se ut för just dig är det viktigt att göra en första konsultation för att diskutera önskemål och förväntade resultat.
  • Bukplastik – Bukplastik är alternativet för dig som upplever uttänjd hud som inte har hunnit ta igen sig efter exempelvis en graviditet eller viktnedgång. När huden töjer ut sig kan den upplevas ojämn och hängig på grund av överflöd. Med ett bukplastikingrepp kan du få bort den överflödiga huden och på så vis göra magen plattare. Ingreppet går att göra i både större och mindre omfattning för att nå de resultat du önskar. Vid det mindre sker ingreppet under naveln och vid det större fortsätter ingreppet hela vägen upp till revbenen.
  • Bröstlyft – Det här ingreppet är även känt under namnet Mastopexi som går ut på att lyfta brösten. Det här är väldigt vanligt och många utför ingreppet när brösten mist sin form eller blivit slappa och hängiga. Det kan vara efter graviditet och amning eller viktnedgång. Bröstlyft är väldigt vanligt att utföra och det går ut på att återskapa bröstens form och fasthet.  Oftast görs detta genom att man avlägsnar överflödig hud och det går att kombinera bröstlyftet med andra estetiska ingrepp så som implantat.

Om du är nyfiken på något ingrepp kan du kontakta Klinik Estetik för en första konsultation.