Fackförbundet ST

ST fackförbund är det största fackförbundet för de som jobbar inom statlig verksamhet. De har närmare 100 000 medlemmar där alla arbetar inom statliga myndigheter och verk, universitet, högskolor, bolag med statligt uppdrag och statligt finansierade stiftelser. Facket ST driver även en butik där du hittar roliga och användbara produkter som passar alla tillfällen.

ST Butiken

I ST butiken finns massor av olika saker som kan vara användbara både hemma och på jobbet. Allt från olika profilprodukter till profilkläder och broschyrer. Som medlem i ST får du dessutom fördelar och rabatterade produkter både till dig själv och ditt företag. Det finns ondemand produkter vilket gör att du alltså kan välja mellan över 50 000 produkter med ST loggan på.

Unik kunskap om branschen

ST organiserar alla inom statlig verksamhet. Detta gör att de har en unik kunskap om hur det är att arbeta på statens och samhällets uppdrag. Deras övertygelse är att alla deras medlemmar tjänar på att vara med i ett och samma fackförbund istället för att dela upp sig.

Gynnar alla

STs målsättning att alla medlemmar och andra som är anställda via statliga uppdrag ska få bästa möjliga förutsättningar för att göra ett så bra jobb som möjligt, vilket inte bara gynnar inte deras medlemmar utan även medborgarna.

Partipolitiskt obundet

ST är ett partipolitiskt obundet fackförbund och en del av TCO. De tar endast ställning i politiska frågor om det rör medlemmarnas intressen och om det är i syfte att förbättra medlemmarnas villkor men de gör det aldrig utifrån partipolitisk grund.

Värva en kollega

Har du en kollega som inte är medlem i facket ST men som du tycker borde vara det? Passa då på att berätta om medlemskapet och fråga om hen kanske vill bli medlem. Just nu får nämligen både du och din kollega varsitt presentkort på 100 kronor. Presentkortet är utfärdat av Sverigechecken och du kan använda den i de flesta stora matbutiker runt om i landet. Låter detta bra? Titta då in på STbutiken. Gå med i ST direkt!