Rätt maskin för dig

Det finns en mängd med olika grönytemaskiner på marknaden och en uppsjö av återförsäljare. Det kan vara svårt att veta vad du behöver titta efter och vad som kan passa dig bäst. Därför ska vi i denna artikel tipsa och hjälpa dig att hitta rätt maskin för dig. Tips på maskiner samt återförsäljare och skriva om nyttig information du inte hunnit tagit reda på än.

Valet av Maskin

När du väljer en av alla grönytemaskiner som finns är det efter dina egna krav och dina behov. Om du har en liten eller stor tomt, en enkel eller besvärligt terräng är några av frågeställningarna du behöver fundera på. Ett tips är att när du bestämt dig för en återförsäljare är att gå in på deras hemsida, jämföra maskinerna, priserna och arbetsområdet de är till för. Vi har tittat närmare på en maskin, Gianni Ferrari som har utvecklats till att ha en ledande roll på marknaden. Den passar till kyrkogårdar, golfbanor, parkförvaltningar men även idrottsföreningar och entreprenörer. Gianni Ferrari har ett kraftfullt utseende med många goda egenskaper, men det som sticker ut mest generellt bland deras modeller är den överlägsna manöverbarhet. På Camro är vi även återförsäljare av till exempel Melex.

Olika modeller

Gianni Ferrari har ett stort utbud med olika modeller passande ditt önskemål. Med alla maskinerna kan du vänta dig att kunna arbeta i hög hastighet men med samma goda resultat. Modellerna varierar från större till mindre och du kan enkelt få mer information genom att gå in på hemsidan.

Det här visste du inte

Gianni Ferrari var den första leverantören att 2019 komma med en eldriven åkgräsklippare till Sverige. Gianni Ferrari GSR+ Electric heter den och var en efterlängtad produkt för alla fastighetsägare och entreprenörer. Den största egenskapen är förstås att den är tystlåten under 50db och inte släpper ut farliga ämnen i naturen. Effekten hos denna maskin är densamma som en 20hk bensindriven klippare.