Skurmaskiner för städning

Högtryckscenter AB bygger tvätthallar enligt kunds önskemål. Tvätthallar som är anpassade efter era behov gällande storlek, funktion och behov. Kontakta oss för att göra en planering. Oavsett om det är för hemmabruk, i ditt företag eller på industrigolvet bygger vi anpassade tvätthallar för de flesta ändamål.

Skurmaskiner

Det finns behov att rengöra de stora golven tvätthallarna efter en dags bruk. Därför ingår i vår service också att sälja skurmaskiner. Vi har skurmaskiner i de flesta tillgängliga storlekar och för de flesta olika ändamål. Både för det lilla företagets bruk och till den stora industrin med stor yta av golv som ska rengöras. Vill du ha en skurmaskin som du skjuter framför dig eller en du åker på medan den gör sitt jobb? Vi har båda delar i vårt sortiment. Skurmaskinen rengör stora ytor golv på ett mycket effektivt sätt, såväl som på små ytor.

För städfirman

Äger du en städfirma? Vill du att dina anställda ska kunna tvätta golven mer noggrant på kortare tid? Då passar en mindre skurmaskin för er. Det kommer effektivisera både det jobb ni kan utföra och tiden det tar, vilket betyder mer vinst då fler uppdrag kan utföras på kortare tid. Dock behövs en transport där skurmaskinen får plats och något att forsla den in och ut ur lokalerna på.

Stort privathus

För dig som har ett stort privathus med många ytor och rum kan det löna sig med en skurmaskin. Du får mer tid över till annat än städningen med en skurmaskin. Tänk dock på att alla golv tål inte fukt och olika städpreparat. Läs på om hur det är för dina golv. Kanske är det värt att investera pengar på en alldeles egen till ditt hem? Passa på att kolla in vårt sortiment och våra produkter och hitta något som passar dig och dina behov.