Upptäck vad din framtid håller

Vill du veta mer om vad framtiden har planerat för dig, vad vit magi är, vilka olika ärkeänglar som finns eller vad olika healing tecken betyder? Det är människans natur att vilja veta vad framtiden bär för oss. Men nyfikenhet är inte den enda anledningen som driver oss mot det okända. Också önskan att ta chansen att känna till det genom astrologiska och psykiska förutsägelser. Tarot-avläsningar kommer att förutsäga de detaljerna och datumen för ditt kärleksliv, karriär, ekonomiska framgång, familjerelationer och eventuella misslyckanden. Som din tarottolkare kommer jag att guida dig igenom och vi kommer att ta reda på svar på dina frågor tillsammans.

Hitta glädje i ditt liv

Medan populära mystiska aktiviteter som tarot och astrologi känns vanliga och allmänt accepterade idag, var de inte alltid så normaliserade. Tack vare religiöst avslag, särskilt från kristendomen, har tarotkort fått ett dåligt rykte för att vara ogenomskinliga, förvirrande eller negativa. Bilder som den hängde mannen, djävulen, döden eller svärdets tre var ofta förknippade med döden, ett fördärvligt förhållande eller en affär eller en tragisk olycka. Men tarot handlar inte om att förutsäga framtiden och det var det aldrig. Tarot, om du tittar närmare på kortens symbolik och historia, är ett sätt att ge oss kraften. Det påminner oss om att våra liv är komplexa, att lösningarna på våra dilemman och önskningar är inom räckhåll.

Hur tarot kan hjälpa dig att komma igenom mörka tider?

Några av oss i denna pandemi har kämpat, men tarot kan påminna oss om att det finns hopp även i dessa svåra tider. Många människor finner tröst i tarotavläsningar och till och med kommer igenom depression eller förtvivlan. Detta andliga uttryck kan vara positivt för oss. Forskning om andlighet visar att när våra andliga vägar bekräftar och främjar hopp, förlåtelse och syfte, har våra mentala hälsofördelar. Det är därför positiva avsikter, när det gäller tarot, betyder så mycket.

Varför tarot

Tarot är helt enkelt en vacker hanteringsmekanism att luta sig mot. Vi ser det som en meditationshandling för situationer vi vill hitta svar på. Taroten speglar var du befinner dig, så om du inte befinner dig på en lugn och fridfull plats får du ängsliga, upprörda kort.Men det som är till hjälp är att genom att ha en tarotavläsning blir du van vid hur hårda kort rullar över till enkla kort, rullar över till negativa kort, rullar över till positiva kort. Taroten påminner oss om att hela livet är förändring och flöde, och det kan hjälpa oss att bli bekväma med det. Även det hemska tornet följs av stjärnan.

Hur tarotläsning fungerar

Det finns två olika typer av avläsningar: frågeställningar och öppna avläsningar. Vid avläsningar av frågor ber du din tarotläsare en specifik, öppen fråga som inte kan besvaras med ja eller nej. Vid frågeläsningar ställer du en specifik, öppen fråga som inte kan besvaras med ja eller nej. Medan tarotkort inte kan fatta beslut åt dig, är de ett användbart sätt att vägleda dig att ta reda på vilka beslut du vill fatta för dig själv. Och hur du ramar in en fråga blir så viktig.

När det gäller öppna avläsningar skulle du tänka på en situation du vill ha klarhet i och sedan välja kort, vars symbolik kan hjälpa dig att räkna ut hur du går vidare.

Tarotlinjer online

I slutändan tillåter tarot oss att lugna vattnet i våra sinnen och bekräfta våra förintelser. Det hjälper till att vässa vår intuition och vägleda oss genom allt det vi går igenom i livet. Tarot handlar absolut om hopp och glädje. Så om du befinner dig i en labirent och du inte vet vad du ska göra kanske du kan ge en chans till en tarotläsning. Du kan även ta en tarot online läsning från ditt hem.