tandskarp.se

För dig som länge gått i tankarna att boka ett tandläkarbesök kommer här lite tips när du ska välja din tandläkare. Det är viktigt att jämföra olika tandläkares tjänster för att veta vad som ingår hos den tandläkare som du väljer. Det är även bra att ha koll på priser och utbildning på personalen.

Att tänka på

Tänk på vad du specifikt behöver hjälp med när du nu ska besöka tandläkare. Misstänker du ett hål i tanden, behov av att dra ut en tand, tandreglering, tandhygien eller kanske ny tand? Kolla upp vart de bästa tjänsterna hos tandläkare Sätra finns eller kolla in utbudet på nätet för mer information.

Prisskillnader

För många är priset en viktig parameter vid val av tandläkare. De statliga tandläkarna har tandförsäkring. Kontrollera om den tandläkare du väljer har fördelaktiga priser eller paket-priser eller rabatter som du med just din problematik kan ta del av. Du kan även få hjälp av en del av kostnaden av Försäkringskassan vilket är viktigt att komma ihåg.

Tandkontroll

För att undvika saftiga tandläkarräkningar besök årligen tandläkaren för att slippa stora överraskningar som behövs åtgärdas. Det är även bra att investera i tandtråd, mellanrumsborstar, floursköljning, bra tandkräm och bra tandborstar.

Kosthållning

Förutom tandrengöring, ska du tänka på matintaget. Viss kost bidrar till att tänderna lättare utvecklar karies eller att tänderna eroderar. Om du väljer bort kost med mycket socker eller syra i är det en bra början. Det är också bra att inte utsätta tänderna för syra och sötma regelbundet. Tänk lördagsgodis!

Tandkosmetik

Att ha vackra tänder är uppskattat av de flesta. Många gör tandblekning Stockholm för att de ska bli vitare. Tandreglering används för att få en rakare tandrad. Det finns även de som vill smycka sin tand med ett tandsmycke som klistras fast på tanden av din tandläkare. Men det allra vackraste är ändå en bra tandhälsa kolla in tandläkare Skarpnäck.