Takläggare Stockholm

Vi är din takläggare Stockholm och lägger tak med hög kvalitet, både i Stockholm och de närliggande områdena så som takläggare Järfälla. Vår speciella styrka ligger i tegeltak och vi jobbar för bostadsrättsföreningar och företag. Därtill tar vi även uppdrag av privata personer. Vi gör takarbete med hög kvalitet och utför takläggningen korrekt. Du får även ett garanti av oss som gör att du kan vara helt trygg med oss som takläggare. Då du vill få ett nytt tak, kommer vi därmed på ett kostnadsfritt besök. Där går vi igenom vad som du kan behöva. Till exempel vilket material som du vill ha, och vilka förarbeten vi bör göra. Priset beror förstås även på hur stort ditt tak är.

Våra takläggare är kunniga

Alla våra takläggare är specialister på takläggning och är certifierade på sitt område. De har god yrkeskunskap och har lång erfarenhet i att lägga tak av olika slag. Resultatet blir alltid bra eftersom våra takläggare är noggranna och vet hur de ska jobba på tak av olika modell och material. Vi använder oss alltid av de skyddsutrustningar som jobbet kräver. Därtill ser vi också till att omgivningen håller sig säker, och städar kontinuerligt undan all avfall som uppkommer under takläggningen.

Olika takmaterial

Vi jobbar med olika takmaterial, som tegel, plåt och takpapp. Tegeltak är det vanligaste materialet för tak i Sverige. Den är hållbar och håller bra i vårt kalla klimat. Du behöver närmare bestämt inte byta ut ditt tegeltak förrän efter 40 år. Tegel är också vackert att se på och det håller sitt utseende väldigt länge. Det går också därtill enkelt att reparera.

Ett papptak kan du lägga på en byggnad som inte kanske kan bära tyngden av ett tyngre tak. Det är även ett billigare alternativ, som också håller mycket länge. Det blir också billigare i fråga om att få upp materialet på taket, eftersom du inte behöver en kran. Det är vanligare att sätta papptak på ett platt tak, men det går dock också att använda på ett tak med lutning. Detta material isolerar också mycket bra, det håller nämligen värmen bort på sommaren och kylan på vintern.

Plåttaket håller också mycket länge, så det är också ett bra alternativ att välja. Det går även mycket enkelt att montera och därtill får du ett lättskött tak. Vi har dessutom ett eget plåtslageri, så då du behöver reservdelar eller en del som är invecklad att göra, kan vi snabbt få den gjord hos oss. Boka takläggare Bromma hos Villatakexperten.